Wijnproeverij

In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus, komt de voorjaarproeverij helemaal te vervallen. 

Voor een wijnadvies of voor één van onze aanbiedingen bent u uiteraard van harte welkom.

De winkel is nog gewoon geopend, wel vragen wij u rekening te houden met de afstand en met elkaar.(3 klanten maximaal binnen) 

U kunt ook via e-mail, info@smeele-delicatessen.nl een bestelling opgeven, b.v. vleeswaren, kaas en wijn, zodat deze voor u klaar staat en u weer snel verder kunt.

 

Met vriendelijke groet 

André en Hetty Smeele

 

   

Wijn van de maand JuliKoffie van de maand Juli 

De Cuba Turquino Lavado is een prachtige Single Origin bestaande uit 100% Arabica bonen; de smaak is vol en rijk, licht rokerig en iets zoet in de afdronk. Deze zoete afdronk komt omdat de koffiebonen op een lager gebied groeien waardoor de zuursmaak bij deze boon een stuk minder dan bij andere koffies uit Zuid-Amerika. De naam turquino verwijst naar de grootte van de boon en Lavado betekent gewassen en verwijst naar het verwerkingsproces van de koffie. De koffie kenmerkt zich door tabak en cacao nuances en is uitermate geschikt voor alle koffievarianten.

 

BEREIDINGSADVIES | Espresso, snelfilter & lungo

 

 Kilo van € 22,95 nu €20,95

 

250 gram van€6.25 nu € 5,75

 


Mangoline

 "Een heerlijk verfrissende thee, ook bijzonder geschikt als ijsthee. De kruidige bloesem van de witte hibiscus in deze melange combineert prima met de smaak van de mango en zwarte bessen.

 

 Ingrediënten: appel, ananas (ananas, suiker, antioxidant: citroenzuur), mango (mango, suiker, antioxidant: citroenzuur), witte hibiscusbloesem, natuurlijk aroma, korenbloem bloemen.

 

 


Nieuwe oogst confituren

De heerlijke confituren uit België oogst 2019, in de bekende grote pot.

€ 3.45 per pot,  2 potten voor € 6.45

  • kersen
  • aardbeien
  • abrikozen
  • vier vruchten
  • frambozen
  • aalbessengelei