Frisse voorjaars servetten


 

 

Wolfberger Pinot Blanc Signature heeft een mooie lichtgele kleur, gekenmerkt door een intense neus met tonen van verse hazelnoten en witte bloemen. De smaak is soepel en heerlijk drinkbaar met een goede finish.

Een soepel mondgevoel, heerlijk drinkbaar met een lange finish. Drink deze heerlijke Pinot Blanc op een temperatuur             van 8-10°C, bij aspergegerechten, als aperitief en bij wit vlees.

 

per fles €8,95

 

twee flessen nu 16,45Koffie van de maand Mei 2022


 

Café Diego is een prachtige blend van 100% Arabica bonen afkomstig uit Mexico, Costa Rica en Panama. De koffie uit deze gebieden staat bekend als mild en met toegankelijk karakter. Daarnaast hebben deze landen een hoog streven voor wat betreft de kwaliteit van de koffieboon. Café Diego smaakt notig, vol en zoet en heeft nuances van hazelnoot, karamel en cacao. Café Diego is geschikt voor alle koffievarianten.

 

BEREIDINGSADVIES | Espresso, Cappuccino & Lungo

 

van € 23,50

nu  € 21,50 per kilo


Leuke Engelse blikken met een bedankje erop, gevuld met heerlijke romige fudge.


English Tea Shop

De fijnste kwaliteit 100% biologische en Fair Trade Sri Lankaanse thee en ingrediënten van kleinschalige boeren met een vleugje Britse theetraditie resulteren in een selectie van heerlijke theevarianten in een plastic-vrije, duurzame verpakking. Verras een speciaal iemand met de leuke assortimentsdoosjes of kwalitatieve en originele theecadeautjes in mooie thee blikken en speciale doosjes zoals de prismabuiltjes.


Spiegelau Vino Grande

Spiegelau glazen model  Vino Grande.

Mooie wijnglazen voor een feestelijke tafel.

Amuse glazen in twee verschillende maten.